Sa ne deschidem gura!

Trageți nădejde. Bunătatea lui Dumnezeu nu s-a sfârșit. Dacă s-ar sfârși acum, biserica ar fi luată la cer. Harul rămas încă printre noi înseamnă o șansă pentru cei nemântuiți, pentru cei nenorociți, pentru cei bolnavi și apăsați.

Noi ceilalți care am conștientizat că suntem hăruiți cu îndurare trebuie să deschidem gura. În primul rând ca să spunem și altora despre mântuirea primită de la Hristos. Dacă nu le spunem s-ar putea să nu fim nici noi pe calea cea bună. Mărturisiți, ca fiți și voi mărturisiți de Hristos.

Lăudați pe Domnul pentru că e mare. Ne iubește cu o dragoste de neînțeles, mai ales atunci când ne dăm seama că păcătuim de atâtea ori și totuși în îndurarea Lui iartă. Lăudați pe Domnul că e mare și când te vindecă sau te păzește în situații grele.

Deschideți gura ca să declarați gloria Lui. Spuneți altora despre sfințenia Lui și povestiți-I cerul. Fiți încântați de el, cu fiecare zi ce trece ne apropiem de veșnicie și de străzile de aur. Entuziasmul nostru pentru Hristos trebuie să se vadă și să molipsească.

Vorbiți psalmi și cântați. Uneori un cântec face mai mult decât o predică, ajunge la inima unui omului mai repede. Fiți ca păsările care cântă neștiind ce aduce ziua de mâine. Ele se bucură de un vierme, noi avem de toate și nu ne bucurăm.

Deschideși gura și vorbiți cu Dumnezeu. Rugați-vă și El vă va binecuvânta. Rugăciunea este singura metodă prin care putem să primim ceva de la El.

Să fim aproape…