Nu renunta la vis!

Unul din cicliștii buni ai Italiei, Domenico Pozzovivo, într-o cursă pe șosea în 2013, a căzut și și-a rupt două coaste. În 2015 s-a lovit atât de rău încât l-au dus la spital aproape în comă. Acolo doctorii au constatat că are nevoie de o operație facială și i-au reconstruit fața. Nu s-a lăsat. A participat la curse în continuare.

În 2019, la un antrenament pe șosea, cineva a dat peste el cu mașina. A suferit fracturi la piciorul drept, mâna stângă, claviculă și coaste. L-au operat de urgență ca să-i salveze viața. În următoarele luni a trebuit să mai facă încă cinci operații. Într-una din ele i-au pus o placă metalică la șold și peste 20 de șuruburi și i-au spus că va fi greu să mai meargă dar să se mai urce pe o bicicletă. Doctorii nici măcar nu știau cum o să reacționeze corpul lui la metalul inserat.

Echipa pentru care a concurat a reziliat contractul cu el, crezându-l terminat din punct de vedere al carierei.

În 2020, Pozzovivo, la 37 de ani, revine miraculos și după fix un an, Pozzovivo concurează pentru echipa NTT Pro Cycling este într-o formă deosebită și este cel mai bun ciclist de la echipa sa.

Dacă treci prin situații ce par imposibile, luptă și nu te lăsa. Nu renunța la vis. Acceptă-te așa cum ești, roagă-te lui Dumnezeu și El îți va da biruința. Chiar dacă lumea în care trăim pare aproape terminată, tu îndrăznește să visezi, Dumnezeu ridică oamenii din cenușa vieții lor și îi face sfinți.

Să nu abandonezi lupta pentru că ce este frumos cu adevărat stă pe cale să înceapă. Mulțumește lui Dumnezeu pentru cum ești. El te-a creat și tot El poate să te mântuiască prin Hristos.

Și nu uita, la Dumnezeu, totul este posibil. Până la cruce.