Nu poti trai decat crezand

Câteodată pare că în viața asta ești singur. Dar Isus este cu tine… El nu te lasă. Noi ne lăsăm de El. Dar trebuie să luptăm. “Voi fi cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.”

Nu știu de ce ne comportăm ca și când suntem singuri. Avem promisiuni pe care le uităm și nu le ținem. La El nu există așa ceva. El le ține! Iubirea Lui le ține că altfel dreptatea ar fi însemnat să fim șterși de pe pământ.

De când a venit covidul oamenii au început să nu mai viseze. Se însingurează, le este teamă și au început să nu mai socializeze. Recunoașteți, și creștinii devin așa. Fiecare cu familia lui și cu viața lui. Vine iarna socială iar noi avem nevoie să fim uniți și nu suntem…

Ne-am împărțit și prin biserici. Fiecare biserică are bisericuța ei. Dar în condițiile de acum până și bisericuța va dispărea… Trebuie să ne rugăm și nu putem pentru că suntem afectați de virus, de mască și de știri. În fiecare zi le citim și auzim de ele și când nu vrem.

Dorim să stăm departe de ele dar este greu. Totuși, nu suntem singuri. Isus este cu noi. Nu ne va părăsi și important este că El își va ține promisiunea necondiționat.

Ne este greu să împlim ultimul verset din Psalmul 4. Ca să te culci și să adormi în pace trebuie să știi că necurmat, Isus este cu tine și să te bazezi pe asta! Acest verset nu este o formulă magică ci un mod de a trăi.