Rabdarea Lui e pe sfarsite!

Moise era cunoscut ca cel mai blând om de pe suprafața pământului dar până și răbdarea lui a fost limitată. Poporul israel l-a scos din sărite pe Moise iar acesta a păcătuit înaintea lui Dumnezeu.

Moise a avut în spate ani întregi de răbdare și de relaționare cu Dumnezeu, totuși a fost îndeajuns o greșeală ca acesta să nu mai pășească în țara promisă. Dumnezeu i-a poruncit să vorbească stâncii ca să dea apă.

El a lovit-o cu toiagul. Apa a țâșnit dar îndoiala lui Moise a țâșnit și ea la Dumnezeu. Dumnezeu care are atâta răbdare!

Acum, uitați-vă în ce lume trăim… Singura noastră bucurie adevărată este așteptarea lui Isus, restul parcă nu mai are sens, cu toate că mergem înainte și ne luptăm. Dar noi ne luptăm fără să dăm cu pumnii în vânt. Lumea se pregătește de noua ordine mondială, noi de cer.

Vegheați, fiți gata… Cetățenia noastră este în ceruri. Răbdarea fantastică a lui Dumnezeu este pe sfârșite și când harul va fi luat va fi vai de locuiorii pământului!

Haideți să ne pocăim, să ne sfințim și să-L reprezentăm cu cinste pe Hristos. Spuneți altora, dați din coate, iubiți neprihănirea, luptați, iertați și luminați întunericul.

Astăzi nu mai avem voie să facem pași greșiți, cine pierde legătura cu Dumnezeu, poate pierde totul. Rugați-vă Lui, chemați-L. Cât este har nu e târziu, dar numai cât mai este har.

Când I-ați spus ultima dată lui Isus că-L iubiți?