Roaga-te nu te lasa!

Întodeauna am fost adeptul rugăciunilor scurte, biblice de altfel, dar nu am înțeles niciodată tăcerea înaintea Lui. Să nu ai tu să-I spui nimic lui Dumnezeu! Sunt oameni de ani de zile în biserică care nu s-au rugat o dată.

Spune-I cum poți, roagă-L când poți și nu tăcea înaintea Lui. Rugăciunea nu trebuie să fie o obligație ci o necesitate, o nevoie. Știi că tu nu poți controla lucrurile dar mai știi că poate El. Când mi-am luat apartamentul I-am zis lui Hristos, înainte să negociez prețul a doua zi, că aceștia sunt banii pe care îi am, iar vânzătorul să lase exact suma aceea, ca să știu că este voia Lui.

Ce credeți? Omul a lăsat exact suma aceea, fără nicun leu în plus sau în minus! Acesta este Dumnezeul în care ne încredem, un Dumnezeu ce poate face totul, nu doar astfel de nimicuri pământești. Rugați-vă pentru fiecare lucru, pentru fiecare om, pentru mântuirea lor.

Rugați-vă să fim găsiți gata la venirea Lui iminentă. Avem nevoie de El în fiecare clipă altfel suntem o pradă sigură într-o lume sălbatică. El domesticește inima omului, o schimbă și îl face liniștit. Hristos e lângă tine și așteaptă o rugăciune mică din partea ta.

Aprinde focul pasiunii pentru cer care se stinge în fiecare ins, parcă mereu mai mult. Arde uscăturile din viața ta pe altarul Lui și vei vedea ce frumos vei înverzi apoi. Îndrăznește să ceri ceea ce îți pare imposibil. Abia atunci Îl onorezi pe Dumnezeu. Lui Îi place să lucreze cu imposibilitățile noastre.

În cartea Geneza la capitolul 18, Dumnezeu pune o întrebare retorică și spune în versetul 14, “Este ceva prea greu pentru Domnul?…”

Ce zici, este?

                                                                                                                                       Alexandru_Fintoiu