Vaccinați sau nu, fiți tari în Hristos

M-am plictisit de știrile legate de vaccinuri. România are mult mai multe probleme… Cea mai importantă dar de care nimănui nu-i pasă e că L-au lăsat pe Dumnezeu deoparte…
Totuși, se pare că vaccinul a devenit ca un fel de dumnezeu pentru unii români. Problema vieții nu se rezolvă cu vaccinul. Poți să te vaccinezi azi și mânie să mori de inimă. Sau poți să te vaccinezi și tot nefericit să rămâi.
Vaccinul nu îți aduce stabilitate emoțională și nici nu te ajută să fii supererou. Eventual te poate ajuta în lupta cu covidul și atât. Viața ți-o dă Dumnezeu, El decide când e vremea să pleci. Nici nu te va întreba Dumnezeu dacă ai murit vaccinat, ci dacă ai murit în Hristos.
Dacă vă vaccinați e foarte bine, dacă nu prindeți rândul la vaccin nu e nici o tragedie. O să reușiți data viitoare. Căutați însă să fiți primii în fapte bune, să ajutați, să iubiți pe ceilalți, să vă rugați pentru ei.
Dacă ne-am lua după Bill Gates, ar trebui să mâncăm carne din plastic ceea ce ar duce pe viitor la mai mulți oameni bolnavi decât au fost de covid. Mi-e greață de știrile promovate în media. Majoritatea și-au pierdut etica de mult. Oamenilor le plac știrile care explodează, exagerările și promovarea nonsensului.
Ratingul se realizează în funcție de câți oameni le citesc sau le aud nu în funcție de calitatea lor.
Alegeți ce pare bun din ele, verificați-le și citiți Biblia. E mai actuală ca oricând și sufletul are cel mai mult de câștigat. Când vorbește Dumnezeu, glasul oamenilor trebuie să tacă.
Dumnezeu nu este o știre dar Dumnezeu dă ora exactă în lumea aceasta. Nimic nu se întâmplă fără voia Lui.
Vine primăvara. Pe pământ e trecătoare dar în cer vom fi surprinși de eternitatea ei. O să uităm de toate prostiile de aici și de acum. Iar dacă stai să te gândești, uitarea va deveni o binecuvântare.
Nu uitați să faceți bine, niciodată să nu uitați asta!
Alexandru_Fintoiu