Nu prea mai e timp!

Mai e puțin și s-a dus și vara asta. Dacă ne uităm în jur primim numai vești proaste. Nu știm ce va fi la toamnă dar știm că singura sursă de vești bune e Biblia. Ea a mai rămas. Pe cei care cred Cuvântul lui Dumnezeu și Își iau pe Hristos ca scut, îi așteaptă lucruri magnifice…

Presiunea pe care lumea nebună din jur o pune asupra noastră e imensă. Bolile s-au înmulțit, virușii sunt mai mediatizați ca oricând, calamități, sărăcie peste tot în lume, pământul a obosit deja… Dincolo de toate astea, păcatele oamenilor au ajuns la culmea cerească iar Dumnezeu a văzut mizeria și e la limita harului.

În ciuda acestor circumstanțe, încercăm să mai construim un viitor pentru noi și copii noștri, un viitor care să ne găsească cu bagajul gata și pregătiți să renunțăm la ce este aici în orice moment.  N-are după ce să ne pară rău. Nu spun că nu sunt și bucurii frumoase pe pământ dar sunt din ce în ce mai rare și mai scumpe. Este o totală goană după vânt…

Nimic nu te face mai fericit decât prezența Duhului lui Dumnezeu care te ancorează în pace în mijlocul furtunii. Mai mult ca niciodată, sunt semne clare pentru orice om că nu mai e mult. Ultimul bilet, ultimul tren, ultima stație, ultimul vagon. Dacă nu îl prindem, nu mai avem cu ce călători în sus.

Nici banii pe care îi strângem cu eforturi nu ne vor mai ajuta, nici Dumnezeu. El ne-a dat ocazia să profităm de bunătatea Lui, de mila Lui, și mai ales de dragostea Lui. Cine respinge în fiecare zi șansa salvării nu poate fi iertat.

Încă, Lumina din Lumină mai este aprinsă, încă mai este Sarea care să dea gust și câțiva talanți de înmulțit mai sunt și ei. Unde Îl aprindem pe Hristos, unde sărăm pentru gust și în cine investim, numai noi știm. Trebuie să avem grijă să facem ceea ce contează.

Cerem timp dar el este cel mai mare dușman al nostru azi. Cei mai mulți oameni îl pierd. El știe să se facă nevăzut mai tiptil decât un hoț.

Și ce faci când te uiți înapoi? Regreți?

                                                                                                                                                Alexandru_Fintoiu