Curaj in bucurie!

Nu știu alții cum sunt, vorba lui Ion Creangă, dar eu când mă gândesc în mod profund la lucrurile grozave pe care Dumnezeu Le-a făcut pentru noi rămân fără cuvinte. În Psalmul 103 ni se sugerează să nu uităm binefacerile Domnului.
Nu trece zi fără să ne facă un bine. Dacă ne deschidem ochii să vedem vom avea suficiente motive de mulțumire ca să nu mai comentăm. Important este ca fiecare om să se vadă așa cum este. Când cei zece leproși au fost vindecați, unul din ei, când s-a văzut vindecat, s-a întors la Isus.
E important să vezi de unde ai fost scos, câte ți-au fost iertate, câtă bunătate ți-a arătat Dumnezeu. Când realizezi datoria pe care o aveai și care a dispărut în minunea de la cruce, abia atunci te vezi așa cum ești. Orice om care se vede cu adevărat așa cum este se întoarce la Hristos.
E timpul să fim mulțumitori, să ne bucurăm, să fim plini de nădejde. Chiar dacă lumina din jur se stinge în curentul umanist, noi să fim lumina vie care nu se stinge niciodată.
Pentru unii creștini cerul ajunge ca o povară pentru că nu au înțeles că odată ce ai lăsat la cruce bagajul nu trebuie să-l mai recuperezi.
Hai să ne uităm înainte, să avem credință și să nu ne lăsăm de Dumnezeu. Când va veni pe nori vom străluci…

                            Alexandru_Fintoiu